Trend

Trendernas trend

Inom skor och mode finns det en övergripande trend hösten 2016 – nämligen att det finns många olika trender samtidigt. Det gör det enkelt att haka på den trend som passar dig bäst och som speglar dig som person på bästa möjliga vis. När det gäller skor i allmänhet så handlar det också mycket om skor som har flera användningsområden, eller som i alla fall går att kombinera med flera olika typer av outfits.

Brand image 1

Skorna som matchar hösttrenderna 2016

Några modeller som är hetare än andra den här hösten är det vi brukar kalla för businessneakers. Avskalade, cleana och enkla överdelar kombineras med karaktärsstarka läster och ett lätt sportigt intryck. Passar perfekt om du vill tona ner till exempel en kostym eller lite mer businessorienterad outfit.

Ankelhöga modeller liksom lite extra höga skaft är också helt rätt. Framförallt fint till korta byxor, som också är väldigt aktuellt just nu. Passar till både vida och tighta byxmodeller. Bubblare som har potential att slå igenom i höst är både over-knee-stöveln och uppdaterade, kontemporära platåmodeller.

Brand image 1
Brand image 1
Brand image 1

Vi presenterar klockrena kulörer för hösten 2016

Rose Quartz och Serenity är namnen på höstens hetaste färger 2016, enligt färgauktoriteten Pantone. Dämpade, nedtonade pasteller av rosa och blå blir helt enkelt svåra att undgå den här säsongen. De manar till lugn, ro och eftertanke och passar också utmärkt som komplement till så gott som hela höst- och vinterkollektionen från Sixtyseven.

Brand image 8
Brand image 1