Trend

DET FINNS EN TREND FÖR OSS ALLA

Den starkaste trenden för 2017 är den att det finns många olika trender parallellt med varandra, väldigt likt hur fjolårets vindar blåste. Att också vara lite av en kameleont och bejaka fler än en trend och ge sig själv chansen att uttrycka olika saker olika dagar, är minst lika trendigt. Varför placera sig själv i ett enda fack? Hållbarhet är en av de viktigaste trenderna som gäller. Slit och släng är omodernt medan kvalitet och hållbarhet, ur flera olika perspektiv, är inne.

Brand image 1

TVÅ SKOTRENDER FÖR VÅR OCH SOMMAR 2017

Slip-in, slip-on, mules – kärt barn har många namn och modellen är på stark frammarsch. Modellen inger i grunden en avslappnad approach och beroende på utförande kan de lätt andas semester eller hemmatoffel. Men, vår och sommar 2017 kommer en rad modeller som också gör slip-ins till en perfekt sko på jobbet och vid betydligt finare tillställningar. Missa inte!

En touch av romantik letar sig också in i skomodet för våren och sommaren 2017. Det i många delar grafiska modet spetsas till med romantiska detaljer. Men det gäller att ha känsla så det inte slår över till något för gulligt. På Sixtyseven innebär trenden att du hittar modeller med en variant av rosett som utmärkande detalj, men den är självklart gjord på ett avskalat och avslappnat sätt, helt i linje med varumärkets övriga utstrålning.

Brand image 1
Brand image 1
Brand image 1

GULD ÄR GULD I VÅRENS FÄRGPALETT

Det finns två färger som utmärker sig lite extra den här våren och det är guld och ljusblå. Guld är en viktig accentfärg och används för att bidra med flärd, som sedan kan tonas ned med till exempel avklippta jeans. Den ljusblå kulören liknar väldigt mycket den som används flitigt i klassiska Oxfordskjortor. I skovärlden innebär det att du kommer att hitta flera modeller i ljusblå mocca, i vissa fall både på ovandel och klack.

Brand image 8
Brand image 8