Om Sixtyseven

Sixtyseven är avskalat skandinaviskt, med spanskt temperament och influerat av världens modemetropoler.

Brand image 1

Sixtyseven – inte som andra varumärken

Sixtyseven är ett spanskt skomärke med nordiska influenser. Resultatet är en avskalad skandinavisk design, mixad med spanskt temperament och kryddat med trender hämtade från världens alla modemetropoler.

Skorna tillverkas i Spanien, som likt Italien har en lång tradition av skotillverkning. Det innebär hög kvalitet i varje liten detalj och ett hantverkskunnande utöver det vanliga. I Skandinavien säljs Sixtyseven i 100-tals butiker i såväl Sverige som Norge och Finland. Varumärket finns också representerat på Island.

Brand image 1

Örat mot rälsen

Trender kommer, trender går. Vissa av dem slår igenom och består. I alla fall en säsong eller två. Sixtyseven har känselspröten ute och scannar ständigt marknaden för att hitta trenderna som växer till sig och blir en del av modebilden. Det är där, i skiftet från trend till mode, som Sixtyseven ser till att du alltid är rätt.

Brand image 1

Skandinaviskt DNA

Sixtyseven har sedan starten haft ett gott öga till det skandinaviskt minimalistiska. Det har därför också varit självklart att designteamet alltid haft skandinavisk närvaro. Dynamiken mellan det klassiskt skandinaviska och det eldigt spanska ger ett unikt formspråk som visat sig vara mycket uppskattat.

Brand image 1

I skobutiker med koll

Idag säljs Sixtyseven över hela världen och i de flesta välsorterade modeskobutiker på den nordiska marknaden. Sixtyseven säljs över hela Sverige, i stora delar av Norge och även i såväl Finland som Island hittar du Sixtyseven i skofackhandeln. I Spanien är varumärket ett av de största och Sixtyseven säljs även i Japan, USA, Sydamerika och ytterligare en hel rad europeiska länder.

Konceptbutik i Stockholm

Med sitt skandinaviska DNA var det ingen överraskning att Sixtysevens allra första konceptbutik hamnade i Stockholm. På Drottninggatan, mitt i centrala Stockholm, kan du upptäcka hela Sixysevenkollektionen och i lugn och ro prova ut dina absoluta favoriter. Butiken har öppet alla dagar i veckan.

Brand image 1